Over de RUST verzwaringsdeken

Bij het ontwikkelen van de RUST verzwaringsdeken is veel aandacht besteed aan de duurzaamheid, veiligheid en effectiviteit van de deken. Met de keuze voor een RUST verzwaringsdeken bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige deken waar u langdurig plezier van zult hebben.

DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN OP EEN RIJ

senior, couple, bed
STANDAARD EUROPESE MAATVOERING

Alle RUST verzwaringsdekens zijn gemaakt in de standaard Europese maatvoering, oftewel 140×200 en 200×200. Dit is voor u prettig omdat u daardoor ruime keuze heeft in het beddengoed dat u wilt gebruiken om de deken schoon en fris te houden. 

Je kunt overigens ook de RUST hoeslakens gebruiken. Het voordeel van deze hoezen is dat je de verzwaringsdeken aan de hoes kunt vastmaken met stevige lussen. Zo weet je zeker dat de deken niet verschuift in je hoes. Simpel en effectief.

HEXAGON POCKETS

De RUST verzwaringsdeken is opgebouwd uit hexagon pockets. Deze 6-hoekige pockets zorgen ervoor dat de glasparels evenwichtig worden verdeeld over de deken en daardoor dus niet naar één kant toe rollen. Ook voorkomt dit ontwerp dat je geritsel of gekraak ervaart als je je ‘s nachts omdraait. Een risico dat je wel loopt bij goedkopere uitvoeringen. 

7-LAAGS OEKO-TEX® GECERTIFICEERD TEXTIEL

We vinden het belangrijk om veilige materialen te gebruiken. Onze verwaringsdekens zijn gevuld met non-toxische hypoallergene glasparels en voorzien van een 100% katoenen hoes (205TC). De RUST verzwaringsdeken is opgebouwd uit 7 lagen. Het textiel is voorzien van het OEKO-TEX® label. Zo weet je zeker dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Veilig voor je huid én je gezondheid.

30 DAGEN VRIJBLIJVEND PROBEREN

Slecht slapen en vermoeid wakker worden zijn slecht voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Omdat we iedereen de kans willen bieden om zelf te ervaren of een verzwaringsdeken voor jou het gewenste effect heeft bieden we standaard een proefperiode van 30 dagen aan. Mocht de deken toch niet het gewenste effect opleveren dan kun je deze op onze kosten retourneren. 

GRATIS VERZENDEN EN RETOUR

We houden niet van verrassingen en kleine lettertjes. Daarom is verzenden altijd gratis en kun je de deken, wanneer deze niet het gewenste effect heeft, kosteloos retourneren. 

SNELLE LEVERING

Ons magazijn bevindt zich centraal in Nederland met een ruime voorraad. Hierdoor leveren we bestellingen op werkdagen vóór 22.00 uur de volgende werkdag bij je af, zodat je de volgende nacht al kunt ervaren welke werking de RUST verzwaringsdeken op jouw nachtrust heeft.

9.0/10 KLANTBEOORDELING

Voor het verkrijgen van echte reviews en beoordelingen maken wij gebruik van de diensten van Stichting WebwinkelKeur, zo weet jij (en weten wij) zeker dat dit eerlijke beoordelingen zijn van echte klanten. De beoordeling die we daar behalen bedraagt gemiddeld een 9.0/10*

*de beoordeling fluctueert op basis van nieuwe beoordelingen

Bestel hier je verzwaringsdeken