Goed slapen heeft impact op hoe je je gedurende de dag voelt. Het heeft effect op je werk, je relaties en je algehele gezondheid. Ja, eigenlijk op alles. En dan te bedenken dat zoveel mensen moeite hebben om tot rust te komen, in slaap te vallen of een goede nachtrust te hebben. 

In onze zoektocht naar een goede nachtrust, stuitten we op het fenomeen van de “weighted blankets” oftewel: de verzwaringsdekens. We lazen over de effecten die de deken kan hebben en we lazen de reacties van honderden mensen die de deken hadden geprobeerd en er baat bij hadden. Sommige mensen hadden al jarenlang last van slaapproblemen en vonden in de verzwaringsdeken de oplossing voor hun jarenlange probleem. Fantastisch natuurlijk!!

In het verleden was de verzwaringsdeken alleen beschikbaar bij winkels voor medische hulpmiddelen en waren de prijzen zeer hoog. Daar brengen we nu verandering in met onze RUST verzwaringsdeken. Met de RUST verzwaringsdeken wordt het voor iedereen mogelijk om te genieten van de positieve effecten van een RUST verzwaringsdeken. De kwaliteit van de dekens is hoog. Dat betekent dat je echt jarenlang plezier van je deken kunt hebben. 

Met alle ervaringen die we opdoen, proberen we de deken steeds verder te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van alle gebruikers. We zijn dan ook zeer benieuwd naar jouw ervaringen en laat ons die vooral weten! Daarmee kunnen we de kwaliteit van de dekens weer verder verbeteren.

Heb je vragen over de verzwaringsdekens, of het gebruik ervan? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag verder. We hopen dat het je veel zal helpen.

Met uitgeslapen groeten!

Team RUST