VERZENDEN EN RETOURNEREN

 

PROEFSLAPEN

Kun je wel wat meer ontspanning en/of nachtrust gebruiken? Ontdek dan nu of een verzwaringsdeken hier voor jou ook aan kan bijdragen. We hebben een proeftijd van 30 dagen, waarin je onze RUST verzwaringsdeken volledig vrijblijvend kunt uitproberen. Voel wat de deken met jou doet als je er onder gaat liggen, in bed en op de bank.

Soms moeten mensen even wennen aan het gebruik van een deken, geef jezelf een week of twee de tijd en ervaar dan wat de verschillen zijn. En laat je het ons dan weten?

LEVERTIJD

Als je je verzwaringsdeken hebt besteld, wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld is dan ook de volgende werkdag geleverd, zodat je snel onder je deken kunt kruipen.

Woon je in België? Dan duurt het soms even wat langer voordat het pakketje arriveert bij je. 

RETOURNEREN & HEROEPINGSRECHT

RUST verzwaringsdekens mogen altijd geruild of geretourneerd worden binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden. Wij zijn zo overtuigd dat de deken gaat bevallen dat, mocht je toch willen retourneren, wij het gehele orderbedrag aan je terug overmaken. Geen voorbehouden, behalve dat de deken natuurlijk wel schoon en onbeschadigd moet zijn; gebruik daarom altijd een hoes om de verzwaringsdeken mocht je hem eventueel willen ruilen. Was de deken niet voor retour. Gebruik onze originele verpakking voor retour; mocht die kwijt of beschadigd zijn, laat het dan vooraf even weten. Beddengoed kan, vanwege hygiene redenen, na gebruik niet worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om te retourneren meld je je retour binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons aan, door contact met ons op te nemen. Je ontvangt dan een retourlabel, zodat je ook GEEN verzendkosten maakt. Na de ontvangen retourlabel, stuur je het product binnen 5 dagen aan ons retour. We maken je betaling dan binnen 10 werkdagen na ontvangst van je retourzending aan je over. Eenvoudig en snel geregeld!

Neem gerust contact op en dan regelen we het samen!